OKTOBERFEST – missa inte vår erbjudanden

Under hela oktober erbjuder vi fina erbjudanden på några av våra stora produkter.
OKTOBERFEST – missa inte vår erbjudanden

FalzBender och DubbelfalsSeamer är två av våra mest revolutionerande produkter som gjort stor skillnad för plåtslagarna. 

FalzBender är setet med upptagare för hög- och lågfals. De handhållna verktygen gör att du enkelt kan ta upp falser även ute på jobb. De passar särskilt bra att använda om taket har många specialskivor eller koniska bitar som behöver tillverkas. De passar också bra vid tillverkning av extra långa skivor. Resultatet blir helt perfekt

Just nu får de som köper en FalzBender med en Pocket Bender på köpet. Pocket Bender är en av våra minsta bender och den passar till allehanda uppgifter, bland annat att göra radier med. Storleken gör att den passar bra att ha med sig i fickan.

DubbelfalsSeamer med smidig förlängning

I våras lanserade det smidiga extensionkit till vår populära dubbelfalsslutare DubbelfalsSeamer. Falsslutaren, som ansluts till en borrmaskin för att sedan sluta dubbelfals i ett steg, blir otroligt mycket mer ergonomisk att använda med förlängningsvajern. Just nu ingår vajern vid beställning av DubbelfalsSeamer.

Logga in
Choose language