Effektiv rasterrengöring med TruTool TSC 200

Nu kan vi presentera den senaste innovationen inom rengöringsteknik för laserskärmaskiner – TruTool TSC 200. Genom att rengöra dina raster kan du minska antalet rasterbyten och göra stora kostnadsbesparingar.
Effektiv rasterrengöring med TruTool TSC 200

Denna banbrytande rasterrensare är speciellt designad för att automatisera och optimera rengöringsprocessen för laserraster, vilket resulterar i förbättrad produktivitet och minskade underhållskostnader.

TruTool TSC 200 anpassar sig automatiskt till olika slaggtjocklekar på upp till 25 mm och uppnår optimala rengöringsresultat med lasereffekter på > 6000 watt. Detta är oberoende av om det är hård slagg eller blandad slagg. Vi rekommenderar frammatningsstödet som tillval om du rengör slaggtjocklekar > på 15 mm. Denna kopplas till TSC 200. Tillbehöret gör att frammatningskraften minskar till ett minimum.

Välj mellan två olika verktyg, ett för listtjocklekar på 2-2,9 mm och ett för 3-4 mm. Verktygen imponerar med sin långa livslängd och kan bytas ut snabbt och utan verktyg.

Rasterrengörare som är enkel att använda

Med det ergonomiskt formade plasthandtaget kan du enkelt och bekvämt placera maskinen på rastret som ska rengöras. Dessutom indikerar positioneringsmärket på kåpan och handtaget var listen som ska rengöras finns.

Glidplåten är 250 mm bred och säkerställer en stabil kontaktyta vid rengöring. Även vid delvis beläggning ligger glidplattan på flera lister. Fördelen för dig: Lugn maskindrift och enkel hantering.

Bra utrymme

Öppningarna på undersidan av glidplåten ger tillräckligt med utrymme för att ta bort slagg och damm. Dessutom förhindrar detta att rengöringsverktygen blockeras under rengöringen. 

En LED-indikering på handtaget tjänar till att aktivt stödja maskinoperatören avseende verktygsbyte och serviceintervall. De inbyggda LED-indikeringarna lyser gult och rött när rengöringsverktygen ska bytas eller när service rekommenderas. Detta säkerställer säkra arbetsprocesser, som har en positiv effekt på rengöringsresultatet och maskinens livslängd.

 Fördelar med TruTool TSC 200:

  • Automatisk anpassning till olika slaggtjocklekar: TruTool TSC 200 justerar sig automatiskt för att ta bort slagg med varierande tjocklek, vilket garanterar en snabb och grundlig rengöring varje gång.
  • Ökad livslängd för laserraster: Regelbunden användning av TSC 200 kan öka livslängden på laserskärmaskinens raster med upp till fyra gånger, vilket leder till betydande kostnadsbesparingar på lång sikt.
  • Effektiv enmansoperation: Med en ergonomisk design och enkel hantering kan en enda operatör använda TSC 200 för att snabbt rengöra stora ytor.
  • Snabb rengöring: En standardpall på 1500 x 3000 mm kan rengöras på endast 15 minuter, vilket minimerar driftstopp och ökar produktionstakten.
Logga in
Choose language